mandag den 9. marts 2009

Paa tur med Father Non og Sister Angela






Tiden går og vi har snart været afsted en måned, det er gået vildt hurtigt, men på den anden side synes man man har været her længere tid. Vi er kommet ind i hverdagens rutiner og har efetrhånden fundet ud hvordan tingene kører her. Sommeren er også kommet over os og det bliver efterhånden meget varmt og man skal i hvertfald holde sig fra middagssolen. Victor er kommet ind i en rytme hvor han sover både om formiddagen og får sig en lille lur eftermiddag også, det er nok varmen der gør at man bliver mere træt og jeg får mig da også en lur i ny og næ.

I onsdags var vi på tur med Ulriks arbejde, de spurgte om vi ikke havde lyst til at køre med syd på cebu øen, op i bjergene fordi Father Non skulle holde en messe et meget helligt sted. Det er en pilgrim kirke op i bjergene hvor man efter sigende har set at Holy Mary, som der er en statue af, har fældet tårer. Dette skulle tages meget alvorligt da vi jo var afsted med en præst og en nonne.

Vi kørte 2 timer fra Cebu af ned syd på lang kysten, og så et kort stykke op i bjergene, det var en ret flot tur hvor Victor fik sig en lur hele vejen der ned. Der vi ankom til kirken skulle vi lige et stykke længere op i bjergene for at hente 4 nonner, der bor isoleret i et hus, hvor de beder hele dagen lang og er ret selvforsynet. Efter det var vi i kirken hvor Father non holdt en messe og vi var selfølgelig også oppe og ”hilse” på Holy Mary. Det var et smukt sted med en rigtig flot udsigt.

Father Non og Sister Angela er virkelig nogle dejlige mennesker som vier deres liv til at hjælpe de fattige og det er en posetiv oplevelse at være på tur med dem. Father Non har en skøn form for humor og man kan ikke andet at holde rigtig meget af ham. Sister Angela er helt pjattet med Victor og hvis det er op til hende skulle vi komme på farmen hver dag så hun lige kunne se ham. Victor var dog ikke så begejsret for hende i starten, det er nok fordi hun er så ivrig og fordi hun går klædt i nonnetøj, men nu er han glad for hende og hun kan godt for lov til at hode ham.

Torsdag tog vi ind til Ceu City for at forlænge vores visum. Vi mødtes med pigerne som bor inde i byen og Anne og Carina tog med hjem til os for at holde weekend. Stine og Louise som også går i Ulriks klasse kom fredag efter arbejdet. Ulrik holdt Fødselsdagsfest –poolparty lørdag, hvor han inviterede de andre danskere herud. Vi var 25 stykker og det var en rigtig hyggeligt dag ved poolen og en festligt aften med super god mad og godt selskab.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar