onsdag den 4. marts 2009

Ulriks Fødselsdag 27 febuar 09

Endnu en uge er gået, og denne weekend har vi besluttet os at blive hjemme og gøre det vi er bedst til, menlig ingenting hehe. Pigerne skulle til Camotes igen, men vi havde egentlig mest lyst til en familie weekend, hvor vi vil forkæle os selv med at tage til det dyreste resort her i nærheden og fejre Ulriks fødselsdag.

Ulrik er ikke den eneste der har fødselsdag her hjemme, vores vildmis har lagt 4 killinger her til morgen i høet, i et krybespil, mellem jesus og maria. Hehe. Så helt arbejdsløs bliver jeg ikke hernede, nu er det min mission at få fodret den grimme og tynde vildkat op med nogle rester.
Vi tog til El Salvador som resortet hedder om eftermiddagen så vi kunne nyde deres lækre faciliteter og efterfølgende spise godt mad med alt hvad der hører sig til. Det er et super lækkert sted med en stor åben restaurent så man kan kigge ud over havet.
Om eftermiddagen inden vi kastede os i poolen nød vi lige en øl og Victor fik en icethe, som han i øvrigt elsker ( de smager også rigtig godt her i varmen) og selfølgelig mango skåret ud i tern. Til aftensmad fik vi både store rejer, forårsruller, karrykylling, fiskefingre og en flaske vin. Det er var en super hyggelig eftermiddag og aften hvor vi følte os lidt som konger. Det blev heller ikke dårligere af at vi betalte 200,- tilsammen for alle disse herligheder.
Da vi skulle hjem hoppede vi på en mototricykle, som er en slags motocykkel der er udbygget med en kabine som man som passager kan sidde i. Man kan snilt sidde os 3 i den, og vi har også set 6 mennesker i den, men så er den også læsset. De er et overraskende behaligt transportmiddel som heldigvis ikke kan køre alt for hurtigt, og som vi benytter når vi ikke skal alt for langt. Victor synes at det er smader sjovt at sidde mellem mor og far og få lidt vind i håret.
Ellers er der ikke sket det helt store denne weekend, vi tager til Danao i eftermiddag når Victor vågner for at handle bleer og lidt til køleren. Måske bliver det også til en tur i poolen.
Alt for nu. Knus Katka.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar